مخصوص ششم

تبلیغات

پشتيباني آنلاين

    پشتيباني آنلاين

درباره ما

    به وبلاگ من خوش آمدید

صفحات جانبی

امکانات جانبی

    آمار وب سایت:  

    بازدید امروز : 5
    بازدید دیروز : 15
    بازدید هفته : 282
    بازدید ماه : 1113
    بازدید کل : 60590
    تعداد مطالب : 148
    تعداد نظرات : 110
    تعداد آنلاین : 1

    به این سایت رأی بدهید

    مخصوص ششم

    کسب درآمد از پاپ آپ با پاپ آپ می 4kia.ir

ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 148
    کل نظرات کل نظرات : 110
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 7

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 5
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 15
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 1
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 2
    آي پي امروز آي پي امروز : 2
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 5
    بازدید هفته بازدید هفته : 282
    بازدید ماه بازدید ماه : 1113
    بازدید سال بازدید سال : 2178
    بازدید کلی بازدید کلی : 60590

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 18.191.189.85
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز :

تبادل لینک

    تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مخصوص ششم و آدرس javadeslamy.loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آخرین نطرات

    میلاد - سوالات ساده بود 7دقیقه ای تموم شد
    پاسخ:انشاالله سعی می کنیم در تابستان وبلاگ را بروزرسانی کنیم و سوالات جدیدتری در وبلاگ قرار دهیم.با تشکر از نظر شما - 1395/3/6/javadesla
    نیوشا - سلام
    خسته نباشید از پدید آورنده این سایت واقعا تشکر می کنم و دست مریزاد می گم
    سوالا خوب بودن ولی یه کوچولو آسون
    ولی از سوالات بقیه سایتا سرتر بودن
    کاش آزمون جامع هم داشتید برا نمونه دولتی چون الان بیشتر از یک هفته از ازمون تیزهوشان می گذره همه می گن خراب کردیم ولی من خوب دادم یعنی حس خوبی دارم از آزمون تیزهوشان95-96 در هر حال ممنون اگر ممکنه پاسخ نامه هم تهیه بفرمایید
    پاسخ:حتما.وبلاگ ما در نظر دارد در تابستان پیش رو سوالات جدیدتر و متنوع تری در وبلاگ قرار دهد.با تشکر از نظر شما - 1395/3/2/javadesla
    بیتا - خوب بود:): X
    پاسخ:با تشکر از نظر شما - 1395/3/2/javadesla
    MAHdi - خیلی خوب بود
    پاسخ:با تشکر از شما - 1395/2/29/javadesla
    مهسا - مررررررسی - 1395/2/22/javadesla
    ساناز - بسیار عالی بود - 1394/9/27/javadesla
    ماهان - عالی بود سوالات خیلی ممنون با تشکر - 1394/9/2/javadesla
    مهدی - عالی عالی - 1394/8/18/javadesla
    سید عطا - بسیار عالی دست شما درد نکنه - 1394/8/1/javadesla
    سید عطا - بسیار عالی دست شما درد نکنه - 1394/8/1/javadesla

آزمون فارسی نوبت دوم پایه ششم

دانلود آزمون فارسی نوبت دوم،پایه ششم

 


تاریخ ارسال پست: شنبه 21 ارديبهشت 1392 ساعت: 15:58
می پسندم نمی پسندم

آزمون انشا نوبت دوم

دانلود آزمون انشا و نگارش نوبت دوم،پایه ششم

 

 


تاریخ ارسال پست: شنبه 21 ارديبهشت 1392 ساعت: 15:56
می پسندم نمی پسندم

10 گام تا موفقیت در ریاضی

با این چند کار ساده و به سادگی غیر قابل باور می شود موفق شد.آن هم در درس ریاضی.آن هم در ریاضی ششم!

بدون مقدمه می رویم سراغ روش ها:

1- شیرینی ریاضی را درک کنید.با ریاضی دوست باشید.با هر چیزی دوست باشید او هم با شما دوست است.

2- همیشه سوالات را با دقت بخوانید.بی دقتی دشمن سرسخت موفقیت است.

3- مشخصات مسئله فراموش نشود.هر مسئله قسمت های مهم و قسمت های غیر مهم دارد.به این کار خلاصه نویسی هم می گویند.خلاصه ها خودشان راهنمای ما هستند.

4- به وحد های اندازه گیری دقت کنید.در خیلی از مسائل هندسی نیاز به تبدیل واحد داریم.اگر این کار را نکنیم پاسخ های به دست آمده صحیح نمی باشند.

5- تا آنجا که می توانید برای مسئله ها تصویر بکشید.البته در چرک نویس.تصاویر مثل نقشه ی گنج ما را به سمت موفقیت هدایت می کنند.

6- صرفه جویی در هر چیزی خوب است به جز برگه های چرک نویس.گاهی اعداد زیاد در یک برگه ذهن ما را مشوش می کند.

7- پاسخ ها را امتحان کنید.گاهی جواب به دست آمده منطقی نیست.جواب ها را با عملیات ریاضی و با منطق بسنجید.

8- اگر سوالی را نمیدانید رهایش کنید.ننوشتن یک مسئله بهتر از تمام شدن وقت و یک برگه ی سفید است.

9- اگر زود همه جواب ها را نوشتید هیچ عجله ای برای تحویل برگه نداشته باشید.یک بار دیگر پاسخ ها را در چرک نویس چک کنید.

10- به خودتان اعتماد داشته باشید.شما بهترین دانش آموز ریاضی دان هستید.

دانلود pdf روش ها


تاریخ ارسال پست: شنبه 21 ارديبهشت 1392 ساعت: 15:52
می پسندم نمی پسندم

آهن زنگ نزن

آیا توجّه کرده اید که بعضی از فلزات زنگ می زنند و بعضی دیگر٬زنگ نمی زنند؟آهن معمولا زنگ می زند.به همین علّت است که وقتی رنگ قسمتی از بدنه اتومبیل از بین می رود٬هوا باعث می شود که آهن زیر قسمت رنگ شده خیلی زود زنگ بزند.

چرا آهن زنگ می زند؟

برای آن که آهن با اکسیژن موجود در هوا ترکیب می شود و اکسیدآهن قرمز رنگ را(که همان زنگ آهن است)تولید می کند.در هر صورت٬نوعی آهن وجود دارد که زنگ نمی زند.اختراع یاکشف این آهن امری تصادفی بود!در سال۱۹۱۳ ٬هری بریرلی٬ که متخصص ذوب فلزات بود٬برای ساختن لوله تفنگ٬دنبال فلزی مناسب می گشت.از این رو فلزات گوناگون را با هم ترکیب کردو آلیاژهای مختلفی به دست آورد.امّا پس از انجام آزمایش ها٬تمام نمونه ها را به گوشه ای انداخت.چند ماه بعد متوجّه شد در حالی که همه نمونه های دور ریخته شده٬زنگ زده اند٬یکی از آنها زنگ نزده است!بریرلی این آلیاژ را با دقّت بررسی کرد و فهمید که ۱۴٪آن کروم است.به این ترتیب فلز زنگ نزنیا استنلس استیل وارد زندگی بشر شد.امروزه اغلب لوازم آشپزخانه ها از آهن زنگ نزن هستند.جنس بیشتر دیگ ها٬کتری ها٬ماهی تابه ها٬قاشق و چنگال ها٬چاقو ها و لگن ظرفشویی آشپزخانه ها از آهن زنگ نزن است؛همین طور بسیاری از لوازم جرّاحی و قطعات خودرو ها از این فلز ساخته می شوند.

نکته:کروم یا کرومیوم فلزی سخت٬خاکستری و دیر گداز است با علامت اختصاریcr.

نکته:آلیاژ فلزی است که از ترکیب دو یا چند فلز به دست می آید.


تاریخ ارسال پست: شنبه 21 ارديبهشت 1392 ساعت: 12:50
می پسندم نمی پسندم

سایت آموزش ریاضی

با توجه به این که در نظر سنجی(کدام درس را می پسندید) و بیشتر رای آوردن ریاضی،بزودی سایت

آموزش ریاضی

 

افتتاح خواهد شد.آدرس سایت:www.amoozeshriazi.loxblog.com

 


تاریخ ارسال پست: جمعه 20 ارديبهشت 1392 ساعت: 11:23
می پسندم نمی پسندم

گیاه

تعریف کلمه گیاه ازآنچه که ظاهراً به نظر می‌رسد بسیار مشکل تراست. اگرچه گیــــاه شناسان محدوده رده بندی گیاهان را تعریف کرده‌اند، مرزهای تعیین کننده اعضاء رده بندی گیاهان بسیار اختصاصی تر از تعریفات رایج «گیاه» است. ما گیاه را بعنوان یک موجود زنده یوکاریوت و دارای تعداد زیادی سلول تعریف می‌کنیم که عموما» فاقد اندامهای حسی یا حرکت ارادی بوده و در صورت رشد کامل دارای ریشه، ساقه و برگ می‌باشند. اما از نظر گیاه شناسی فقط گیاه آوندی دارای ریشه، ساقه وبرگ است. اما اگر منصفانه نگاه کنیم گیاهانی که ما هر روز با آنها مواجه هستیم، گیاهان آوندی می‌باشند.

تعریف دیگر گیاه که فراگیرتر می‌باشد، عبارت است از هرچیزی که فتواتوتروف می‌باشد- یعنی غذای خودش را از مواد خام غیر آلی و نور خورشید تولید کند. برای فردی که بر نقش خاصی که گیاهان در یک اکوسیستم بازی می‌کنند متمرکزشود این تعریف غیر منطقی نیست. اما در بین فتواتوتروپها، پروکاریوتهایی (پیش هسته) مخصوصا«باکتریهای فتواتوتروپ و سیانوفیتها وجود دارند. سیانوفیتها را گاهی اوقات (به دلایل خوبی) جلبکهای سبز– آبی می‌نامند. در اینجا این مشکل بوجود می‌آید که بیشتر مردم از جمله گیاه شناسان قارچ خوراکی را گیاه می‌نامند اگرچه قارچ خوراکی اندام باردهی قارچ می‌باشد (حوزه قارچها)، و اصلا» فتواتوتروپ نبوده، بلکه گندخوار (saprophytic) می‌باشد. و بیش از چند گونه گیاهان گل دار، قارچها و باکتریها وجود دارند که انگلی هستند.

ما قادر به ارائه پاسخی مطمئن نیستیم. فهرست خصوصیاتی که حوزه رده بندی گیاهان را از سایر حوزه‌های زیست شناسی جدا می‌کند حد اقل یک تعریف فنی ارائه می‌کند اما این تعریف مورد پسند همگان قرار نمی‌گیرد. بنابراین تعریف اصطلاح گیاه همیشه به معنی بیشتر موجودات زنده طبقه بندی شده در محدوده رده بندی گیاهان می‌باشد. مثلا«اگر جلبکهای سبز به وضوح گیاهانی جزورده بندی گیاهان هستند، پس بیشترمردم اکثرخزه‌های دریایی را هم که جزئی از(حوزه آغازیان (هستند، جزو جلبک‌های سبز در نظر می‌گیرند. مشکل عدم وجود دقت یا توافق که در تعریف گیاه وجود دارد یکی از گفته‌های مورد تفاهم است که اغلب در مقالات با آن مواجه هستیم از این قبیل:... آوند چوبی یکی از دو بافت انتقال در گیاه است. بطور کلی تصور نمی‌شود این جمله به معنی تمامی گیاهان، جلبکها با گیاهان گلدار باشد. به احتمال بسیار زیاد باکتریها یا قارچها را به حساب نمی‌آورد. در واقع معمولا» بهتر است اینگونه تصور شود که این بحث فقط به گیاهان آوندی مربوط می‌شود (ضرورتا«سرخسها، مخروط زاها، گیاهان گلدار و تعدادی دیگر) مگر اینکه به صورتی متفاوت بیان شود(مثلا»... در گیاهان آوندی و غیر آوندی اینگونه‌است

رده‌های گیاهان

ممکن است بخواهیم علاوه بر طبقه بندی علمی گیاهان یا روشهای مردم پسند تر براساس این سیستم، به طبقه بندی گیاهان با روشهای متفاوت دیگری بپردازیم که در ذیل به بررسی برخی از آنها می‌پردازیم: ممکن است گیاهان بر مبنای الگوهای رشد فصلی اشان مرتب شوند. البته گیاهان ساده مثل جلبکها دوران زندگی کوتاهی دارند و اصطلاحهای زیر در مورد آنها بکار نمی‌رود اما جمعیت جلبکها عموما«فصلی هستند. • سالانه: زندگی و تولید مثل در یک فصل رشد و نمو. • دوسالانه: زندگی در دو فصل رشد و نمو؛ تولید مثل معمولا» در سال دوم • چند ساله: زندگی در سالهای رشد نمو طولانی؛ ادامه به تولید مثل در یک مرحله گیاهان آوندی یا (غیر چوبی) هستند ویا چوبی. گیاه چوبی ممکن است درختانی باشند با یک یا چند تنه و شاخه که روی زمین بوجود می‌آیند ویا درختچه‌هایی باشند بدون تنه، با شاخه‌هایی که نزدیک سطح زمین قرار دارند. همچنین ممکن است گیاهان بر اساس چگونگی کاربردشان طبقه بندی شوند. گیاهان غذایی از جمله میوه‌ها، سبزیجات، گیاهان دارویی و ادویه‌ها می‌باشند.

پیدایش و پیشینه

طرح تاریخ گیاهان زمین مشابه مهره داران آن است، با امواجی از انقراض‌ها و جانشینی‌ها و پیدایش تصادفی اشکال تازه برای غلبه بر محیط. در دورهٔ دونین، زمانی که جنگل‌های اولیه پدید آمدند، ابتدا مجموعهٔ گیاهان دم اسبی،  پنجه گرگی ها وسرخس ها گسترش یافتند و گیای (فلورای) غالب زمین را به وجود آوردند. این گیاهان به‌وسیلهٔ هاگتولید مثل می‌کردند و آب و هوای مرطوب را ترجیح می‌دادند.

انرژی لازم برای نگهداری جانوران دریایی اولیه باید نخست توسط زیستمندان‏ فتوسنتز کننده تأمین شده باشد، و هنوز هم عمدتا توسط این زیستمندان تأمین می‌گردد، ولی زمانی در اواخر دوران پرکامبربن جلبک‌های دریایی پرسلولی تکامل یافتند. در مورد گوناگونی یا فراوانی این گیاهان اطلاعات چندانی دردست نیست؛ آن‌ها قاعدتا به اجتماعات بی مهرگان تنها زیستمندان کوچکی اضافه کرده‌اند و ممکن است مستقیما توسط زیستمندان دیگر خورده شده باشند

باکتری‌های خاک، قارچها و اشکال گیاهی‏ پست احتمالا در دروهٔ کامیریرن روی زمین سکنی گزیده‌اند، و شاید حاشیهٔ مرداب‌ها و خلیج‌ها به انواع گیاهان پرطاقت و نیمه‌آبزی کمک کرده باشد. ولی، نخستین راسته‌های‏ گیاهان غیرآبزی که نوادگان آن‌ها عناصر اصلی گیاهی خشکی را تشکیل می‏دهند، در دورهٔ سیلورین پدید آمده‌اند. گیاهان اولیه از مرداب‌ها و باتلاق‌ها به مناطق مسکونی‏ خشک واقع در زمین‌های کوهپایه‌ای گسترش یافتند. با گسترش کمربند سبز زمین، جانوران در حاشیه آن را تعقیب کردند: بند پایان و احتمالا کرم‌ها، که از خرده‌های‏ گیاهان و سرانجام از خود گیاهان تغذیه می‌کردند، از این جانوران بودند. بدین‏ترتیب‏ برای نگهداری از جمعیت‌های چهارپایانبزرگ که در طی دورهٔ پیدایش یافتند، روی خشکی انواع شکار وجود داشت.

گیاهانی که دارای دانه و گرده هستند، در دورهٔ دونین تکامل یافتند. آن‌ها در طی‏ دورهٔ کرینیفر شاخه-شاخه شدند؛ در دورهٔ پرمین دودمانی به‌نام  مخروطیان (کاج‌ها) آغاز به گسترش کرد که در دوران میان‌زیستی گیای غالب خشکی شد. چیرگی مخروطیان‏ با پیدایش آب و هوای خشک همراه بود

تحول دیگری که در اواخر دورهٔ کرتاس روی داد، گسترش ناگهانی گیاهان‏ گلدار برای غلبه بر قلمرو خشکی بود. (امروزه حدود ۰۰۰، ۲۵۰ گونه گیاه گلدار وجود دارد.) به‌نظر می‏رسد نخستین گیاهان گلدار گونه‌های خودرو و فرصت‌طلبی‏ بوده‌اند که برای تولید مثل سریع سازگاری یافتند. تخصص‌یابی‌های تولید مثلی، شامل تکوین گل‌ها و پیدایش دستگاه‌هایگرده افشانی حشره‌ای، به گیاهان گلدار امتیازی‏ عمومی در مقابل مخروطیان بخشید.

جزئیات گوناگونی و وفور گونه‌های گیاهی طی دوران‌های دیرین زیستی و میان زیستی تا اندازهٔ زیادی ناشناخته مانده‌است. دگرگونی عمده‌ای که در عناصر غالب‏ گیای زمین روی می‌داد همانند همان چیزی بود که در مورد جانوران هم اتفاق می‌افتاد، ولی از قرار معلوم این تغییرات مربوط به رخدادهایی نبودند که جانوران را مورد تأثیر قرار می‏دادند. مثلا، گیاهان گلدار مدتها پیش از این‌که دایناسورها منقرض شوند، به‌خوبی تثبیت شده بودند. افزون بر این، چند موج انقراض چهارپایان که در دوران میان‌زیستی روی داد، در تاریخ گیاهان تا جایی که امروزه می‌دانیم منعکس نشده‌است.


تاریخ ارسال پست: سه شنبه 10 ارديبهشت 1392 ساعت: 20:43
می پسندم نمی پسندم

30 سوال سه ستاره ریاضی

نمونه سوالات آزمون سخت کوشان

۳۰سوال سه ستاره؛ ریاضی  (باضریب دشواری بالا)

                           دریافت فایل بصورت ورد            اینـــــــــــــــــــــــــــــجا

                           دریافت بافرمت پی دی اف        اینـــــــــــــــــــــــــــــجا

 

 


تاریخ ارسال پست: سه شنبه 10 ارديبهشت 1392 ساعت: 14:3
می پسندم نمی پسندم

دانلود نمونه سوالات امتحانی پایه ششم ابتدایی

دانلود نمونه سوالات امتحانی

پایه ششم ابتدایی



(جهت استفاده همکاران ، نام استان، شهرستان و آموزشگاه در سربرگه سوالات خالی گذاشته شده.در پایین برگه ها امضای وب معلم خوانساری قرار دارد که همکاران پس از دانلود سوالات و پرینت می توانند آن را حذف و برگه ها را تکثیر نمایند.)



 

املا


ریاضی


فارســی

 

متن املا

 

علــوم تجـــربـی

 

انـشــــــــا و نگـــارش

 

هـــــدیه هـــــای آســــمــان

 

مطالعـات اجتماعـــی و آداب زندگی


تاریخ ارسال پست: سه شنبه 10 ارديبهشت 1392 ساعت: 14:1
می پسندم نمی پسندم

ليست صفحات

تعداد صفحات : 19